Ingeniería de los alimentos : (Registro nro. 4496)

Detalles MARC
000 -LEADER
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001 - CONTROL NUMBER
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003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field armpuni
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency armpuni
Transcribing agency armpuni
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title es
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 664.02
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Earle, R.L.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Ingeniería de los alimentos :
Remainder of title las operaciones básicas del procesado de los alimentos /
Statement of responsibility, etc R.L. Earle
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 2a. ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Zaragoza :
Name of publisher, distributor, etc Acribia, S.A.,
Date of publication, distribution, etc 1998
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 203 p.;
Dimensions 24 cm.
550 ## - ISSUING BODY NOTE
Issuing body note Balance de materia y energía. Teoría de flujo de fluídos. Aplicaciones de flujo de fluídos. Teoría de la transmisión de calor. Aplicaciones de la transmisión de calor. Secado. Evaporación. Procesos de separación por contacto en equilibrio. Separaciones mecánicas. Reducción de tamaños. Mezclado. Aplicaciones de la ingeniería de procesos en la industria alimentaria. Apéndices: Símbolos, unidades y dimensiones. Unidades y factores de conversión. Propiedades de los gases. Propiedades de los líquidos. Propiedades de los sólidos. Propiedades del aire y el agua. Datos térmicos de algunos productos alimenticios. Tablas del vapor y de agua saturado. Gráfica psicrométrica. Tamices estandars. Presión-entalpía para refrigerantes.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ACEITE
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ACEITE
General subdivision EXTRACCION
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CONTACTO EN EQUILIBRIO
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element EVAPORACION
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element EXTRACCION
General subdivision ACEITE
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element MEZCLADO
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element SEPARACIONES MECANICA
General subdivision ALIMENTOS
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element sSECADO
Source of heading or term LEMB
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type LIBRO
Source of classification or shelving scheme
945 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC)
a Infor
d 1999-10-19
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
        Disponible para préstamo Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP 19/10/1999   664.02 664.02 E 11 1998 8881 23/09/2016 1 23/09/2016 LIBRO
        Disponible para préstamo Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP 19/10/1999   664.02 664.02 E 11 1998 8921 23/09/2016 2 23/09/2016 LIBRO

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